Download the app, open the city

PONY Car Sharing

Download the app, open the city

GetPONY, un app esențial în viața urbană

Campania PONY își propune să traducă pe înțelesul tuturor conceptul de car sharing. O flotă de mașini peste tot prin oraș pe care o poți folosi descărcând o singură aplicație? Game changing. Așa că am adunat cele mai răspândite întrebări și le-am pus față în față cu răspunsurile, ca într-o discuție relaxată cu prietenii.

Pentru a dezvolta campania, am pornit de la ideea că mulți oameni nu sunt familiarizați cu conceptul de carsharing și pun în continuare semnul egal între proprietate și eficiență.

Însă, nevoia unei soluții smart de mobilitate există în spatele tuturor acestor obișnuințe și reflexe. Am pornit de la situațiile de zi cu zi, ieșiri în oraș, roadtrip-uri spontane sau planificate, drumuri din A în B, pentru a pune în perspectivă soluția alternativă de transport. Întrebări simple, soluții și mai simple. Fără obligații.

Când vrei să pleci din oraș, când ai mașina personală în service sau când vrei să ieși în oraș cu mașina, dar să nu bei limonadă toată noaptea. PONY nu e doar un last-minute resort, ci poate înlocui complet mașina personală. Și totul mult mai simplu decât printr-un rental.

Descarci aplicația, încarci datele personale, găsești cea mai apropiată mașină pe hartă și o deschizi cu telefonul. Când închei cursa, o poți lăsa oriunde în aria operațională. Care e cât aproape tot orașul. GetPONY, go places.