MICILE ALEGERI ADUC MARILE SCHIMBĂRI

FAN Courier

MICILE ALEGERI ADUC MARILE SCHIMBĂRI

Am dat leapșa alegerilor mai departe

2019 a fost un an al alegerilor, pentru toți. Iar Micile Alegeri continuă campania Tu alegi drumul lansată în primăvară. Conceptul este construit, de data aceasta, în jurul echipei FAN, însă mesajul care inspiră și încurajează alegerile pozitive este menit publicului larg. Valorile și alegerile noastre ca indivizi construiesc o companie, o comunitate, o țară.

În spot, am creat o paralelă între alergerile de zi cu zi ale echipei noastre și universul FAN Courier. Felul în care avem grijă de familie sau pasiunea pe care o punem într-un hobby se reflectă și în mediul de lucru și în felul în care funcționează compania. Fiecare gest făcut din grijă sau entuziasm își găsește un corespondent în companie și în alegerile pe care aceștia le fac în fiecare zi, acasă sau la birou.

Pe micilealegeri.ro am lansat provocarea micilor alegeri pozitive și am invitat întreaga țară să împărtășească fapte aparent mărunte pe care le-au făcut recent, dar care au un impact asupra celor apropiați și asupra întregii comunități. Spirit Civic, Transport Civilizat, Un Cartier Curat sau Vecinul Bun sunt subiectele despre care cei mai mulți oameni ne-au trimis povești. Fiecare participant putea câștiga un premiu pe loc, iar alegerile contorizate pe site ne-au arătat în timp real cum România se umple de culoare și gesturi frumoase.